За прецизна и бърза диагностика Община Разлог осигури висок клас инжектор за скенер на болницата

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Община Разлог закупи инжектор за скенер за диагностика, с което значително се увеличават диагностични възможности на болницата.
 
Докато в условията на нативен контраст диагностичната стойност е около 70%, при контрастното изследване тази стойност е 95%. Чрез новата апаратура се разширява и обемът като вид изследвания.
 
„С инжектора се осигурява прецизна и бърза диагностика - условие за успешното лечение на пациентите", каза завеждащият отделението по образна диагностика д-р Рускова и заедно с управителя на МБАЛ Разлог д-р Божидар Велев благодариха на Общински съвет Разлог и на кмета Красимир Герчев за подкрепата и цялостното модернизиране на болницата.
 
„Поредната инвестиция на община Разлог в МБАЛ Разлог е изключително важна и значима", коментира градоначалникът и допълни: "От една страна улеснява болницата и лекарите в диагностиката, от друга повишава успеваемостта на лечението на пациентите, но не по-малко важно е, че пациентите ще правят необходимите изследванията тук, без да се изпращат в други лечебни заведения.“
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини