Признание и грамота за един доброволец със смело сърце

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов връчи грамота на Владимир Филков, доброволец в Доброволно формирование „Георги Измирлиев – Македончето“.

Филков е номиниран в категория „Доброволец на годината 2020 в конкурса „Пожарникар на годината”. В традиционната надпревара за 26-и пореден път бяха отличени най-добрите огнеборци, спасители и доброволци за 2020 година. Номинацията и отличието на Владимир Филков е признание за взетото участие в акции за овладяване и погасяване на възникнали масови горски и полски пожари, операции по издирване и спасяване, и неговата отдаденост при изпълнението им.

С подкрепата на началника на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Благоевград, гл. инсп. инж. Боян Кондуров, Владимир Филков бе удостоен с тази грамота от д-р Ясен Цветков, председател на Национална асоциация на доброволците в Република България. Наградата е символ на благодарността към всеотдайността, желанието и упорития труд на доброволеца, който притежава голямо сърце, копнеещо за възможността да бъде от помощ на нуждаещите се.

На награждаването присъства и координаторът на ДФ "Георги Измирлиев - Македончето " Явор Хаджиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. браво
    Браво момче. Ти наистина имаш смело сърце. Да си жив и здрав и да продължаваш да помагаш на хората
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини