Халил Летифов и Йордан Цонев - зам.-председатели на ДПС, повеждат листата за депутати в Пиринско

Халил Летифов
Халил Летифов

Двама зам.-председатели на ДПС повеждат листата за кандидат-депутати за изборите за Народно събрание на 4-ти април. Преди дни стана ясно, че първи е депутатът и зам.-председател на партията Халил Летифов. Той получи номаниции от всички общински структури в Пиринско. И има единодушната подкрепа на членовете на ДПС в региона.  Халил Летифов е част от Централното оперативно бюро и един от петимата заместници на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Политикът е от Казанлък, стана депутат в сегашното народно събрание от Старозагорския избирателен район. Той води листата на партията и в Стара Загора.

Втори е дългогодишният депутат, с 6 мандата зад гърба си – Йордан Цонев. Той е водач на листата и във Враца.

Трети е досегашният народен представител от Сатовча – Елхан Кълков. Четвърти е областният младежки председател Ибраим Зайденов. На пето място е Джелил Бошнак, заместник областен председател на партията в Пиринския край. На шесто място е доктор Здравко Дренчев от сатовчанското село Боголин, който е детски ортопед в столичната клиника „Пирогов”. Седми е Осман Мисирков от гърменското село Дебрен, който е агроном по професия. Осмото място е за младежкият общински председател в Якоруда – Сейфедин Джурин, който е юрист в Общината. Фатима Йълдъз, председател на женското дружество в община Белица, е девета, а на десето място е общинският съветник и бизнесмен от Благоевград – Ивайло Червилов.

Младежкият общински председател на партията в Гърмен – Ахмед Гогунч от село Рибново, е на 11-о място. След него е Юсми Имамов от сатовчанското село Кочан. На 13-о място е юристът от хаджидимовското село Беслен – Светослав Чавдаров, следващият в листата е Мартин Къписъзки от младежката организация на Белица, а на 15-о място е Саид Иброш от село Брезница, който е зам.-кмет на община Гоце Делчев. Последните две места в листата са за Зелиха Караахасан от Якоруда, която работи в Общината, и за Асан Топов от село Вълкосел, който е младежки председател на партията там.      

„Съчетали сме млади и надъхани хора с опитни и можещи политици. Балансирана е листата ни и вярвам, че ще постигнем успех на изборите на 4-ти април за Народно събрания. Вярвам, че ще успеем да имаме три мандата в Благоевградска област. Радваме се, че двама зам.-председатели на партията – Халил Летифов и Йордан Цонев, повеждат отбора на ДПС в нашия край”, коментира областният лидер на ДПС в Пиринския край – Ведат Хюсеин.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини