Ротарианци дариха над 130 пакета с храна в общините Разлог и Банско

Снимки: Ротари Клуб-Банско-Разлог
Снимки: Ротари Клуб-Банско-Разлог

С една благородна кампания млади хора от Банско и Разлог подариха топлина, надежда, добрина. И усмихнаха празниците за много хора. Ротари Клуб Банско-Разлог подкрепи инициативата „Купи и дари“ на спонсорираните от клуба младежки програми Ротаракт и Интеракт Банско-Разлог.

За 7 дни в 7 магазина в Банско, Разлог и Добринище съпричастни граждани даряваха хранителни продукти от първа необходимост. В навечерието на коледните празници бяха оформени над 130 пакета, с които се подпомогнаха хора в нужда. Заедно с даренията младежите от двата клуба се включиха в приготвяне на топла храна, която също беше раздадена.

В кампанията бяха подкрепени нуждаещи се хора от 14 населени места - Разлог, Банско, Добринище, Места, Филипово, Осеново, Гостун, Кремен, Обидим, Горно Драглище, Долно Драглище, Бачево, Баня и Елешница. Дарение беше направено и на Дома за хора с увреждания в Долно Драглище.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини