Рашко Динков напусна ОбС: Няма да се кандидатирам за кмет, помнете, че Благоевград е по-голям от егото на всеки един от вас

Рашко Динков
Рашко Динков

Уважаеми общински съветници, пожелавам ви успех, но помнете, че Благоевград е по-голям от егото на всеки един от вас. С тези думи Рашко Динков напусна състава на настоящия Общински съвет в областния център.

Бизнесменът посочи единствено „лични мотиви“ за това свое решение. След като председателят на ОИК-Благоевград – Мартин Бусаров, официално прекрати правомощията му, Рашко Динков направи изявление пред вече бившите с колеги.

Всяко пътуване има своето начало и край. Днес трябва да предам щафетата нататък, днес се изправям пред вас като жител на нашия град и като човек дал десет години като общественик тук. На първо място изказвам признателност на съгражданите си за подкрепата през всички години и приемам това като оценка за моя труд като съветник и общественик.

Тук намерих отговорни колеги и добри пириятели, но за съжаление през последния мандат преживях разочарования – не можах да почувствам, че има нужда от моя опит, знания и екпесртиза. Затова, позволете ми да споделя с вас и да ви информирам, че плод на лични мотиви, а не бъдеща кандидатура за кмет при евентуални избори.

Използвам дадената ми трибуна да благодаря на всички служители на общинска администрация, на всички колеги съветници и на целия екип на общинския съвет за конструктивната ни съвместна работа.

На всички вас и на вашия нов колега пожелавам успех през настоящия мандат. Помнете, че Благоевград е по-голям и важен от егото на всеки един от нас!

На мястото на Рашко Динков днес клетва положи бизнесменът Съби Дашев, който е следващият в листата на Земеделски съюз "Александър Стамболийски".

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини