Отварят пазара в Симитли, но при строги правила срещу КОВИД-19

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, издаде заповед, с която разрешава да се възобнови дейността на общинския пазар в града. Считано от утре, 5 декември, до отмяна на извънредната епидемична обстановка, тържището ще функционира, но при спазване на определени правила.

Търговците, предлагащи продукция на общинския пазар, задължително трябва да използват лични предпазни средства – маски и ръкавици, да спазват лична хигиена и да дезинфекцират търговските маси. Задължително е да са най-малко на два метра отстояние един от друг.

Гражданите при посещение на общинския пазар също е необходимо да използват лични предпазни средства, като спазват дистанция помежду си от метър и половина. Въвежда се еднопосочно движение за посетителите в границите на тържището.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини