Наркопласьор на кокаин е задържан в Гоце Делчев

Наркопласьор на кокаин е задържан в Гоце Делчев

Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем И. Д. (на 45 годиниза извършено от него престъпление по чл. 354а, ал.1 от НК – незаконно държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

Досъдебното производство срещу него е започнало след получена оперативна информация за лице, разпространяващо кокаин на територията на гр. Гоце Делчев.

В резултат на проведената полицейска акция в града е било установено, че на 25.11.2020 г. обвиняемият Д. разпространил кокаин за сумата от 50 лева. В автомивка на ул. „Драма“ той незаконно държал друго количество от този вид наркотик. Дрогата, разпределена в 23 пликчета, била укрита от него в пластмасов контейнер от дъвки. При направения полеви наркотест иззетото бяло вещество на бучки реагирало положително на кокаин.

Понастоящем, с постановление на наблюдаващия прокурор, обвиняемият Д. е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за определяне на мярка за неотклонение спрямо него.

Разследването продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини