Евродепутатът Асим Адемов дари 350 предпазни костюма на лекарите от Гоце Делчев

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

Евродепутатът Асим Адемов дари 350 предпазни костюма и 1000 броя маски на болницата в Гоце Делчев. По този начин той избра да помогне и да подкрепи здравното заведение в борбата с пандемията от COVID-19.

"Мислех си кое е по-смислено - да се спори с тези, които застрашават живота ни с безотговорното си поведение, с тези, които горят маски и са срещу всякакви мерки за справяне с пандемията, или да се помогне на тези, които се борят за живота ни, губейки дори собствения си живот. Избрах да помогна на тези, които не жалят сили да опазят живота ни. Затова направих дарение на болницата", заяви Адемов.

Болницата в Гоце Делчев даде свидни жертви в борбата срещу коронавируса, там загубиха живота си обичани и уважавани лекари, които се бориха да опазят живота ни.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини