Болницата в Благоевград с призив за доброволци и дарения

Снимка: МБАЛ
Снимка: МБАЛ

И болницата в Благоевград излезе с призив за доброволци и дарения. В лечебното заведение има три отделения за пациенти с коронавирус, които вече са препълнени. Медицинският персонал също не достига.

Затова днес директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев излезе с апел към всички лекари, медицински сестри, акушерки и студенти, които имат желание да се включат в битката с COVID-19.

Благоевград е една от най-засегнатите от пандемията области в страната.

Всеки, който има желание да стане доброволец, може да изпрати своите три имена, образование и телефонен номер на електронния адрес на лечебното заведение – mbal_bl@abv.bg. 

Освен това от болницата призоваха и за парични дарения за закупуването на предпазни средства за персонала и пациентите. Който желае да помогне, може да го направи с превод по банковата сметка на лечебното заведение, предаде „24 часа“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини