Счупиха ръцете за наказание на крадец рецидивист в Петричко

Счупиха ръцете за наказание на крадец рецидивист в Петричко

Крадец рецидивист бе наказан със счупване на ръцете. Това се случи в петричкото село Ръждак. 46-годишният Тодор И., който е криминално проявен и е лежал в затвора за кражби, е бил нападнат в дома си към 20:00 часа в понеделник. Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112. Установено е, че целта на нападателите е била да потрошат ръцете му, тъй като са му нанесли удари с тъп предмет само по горните крайници.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129, ал.2 във вр. ал.1 от НК – за нанасяне на средна телесна повреда.

Задържани са двама мъже, чиято съпричастност към инцидента се установява. Работата по случая продължава. „Непознати са побойниците, не са от нашето село. Сигурно е откраднал нещо от тях и са решили да му отмъстят. Тодор живее сам в къщата си”, разказаха жители на село Ръждак.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини