4 църкви в Благоевград раздават курбан за здраве на Голяма Богородица

4 църкви в Благоевград раздават курбан за здраве на Голяма Богородица

Успение Богородично или според народната традиция - Голяма Богородица, е един от най-големите християнски празници. Община Благоевград, съвместно с църковните настоятелства на църквата „Въведение Богородично“- кв. „Вароша“ , църквата "Св. Николай"- кв. "Грамада", църквата "Св. Архангел Михаил"- кв. "Еленово", и църквата „Свети Димитър“ - кв. „Струмско“, ще отбележи този празничен ден.

Канят се всички граждани и гости на Благоевград на курбан за здраве. Той ще се раздаде на миряните след тържествената литургия на 15 август, събота, от 12,00 часа в дворовете на четирите църкви. Поради обявената епидемична обстановка в цялата страна раздаването ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини