7 болни от Ковид-19 загинаха при пожар в индийски хотел

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Най-малко 7 души са загинали и 15 са пострадали при пожар, избухнал в индийския хотел „Сварна палас“, който в момента се използва като лечебно заведение за болни от коронавирус, съобщи БГНЕС. Хотелът се намира в град Виджаявада, щата Андхра-Прадеш.

„В резултат на инцидента са загинали 7 души, пострадали са между 15-20. Те са настанени незабавно в болница. Част от тях се намират в критично състояние“, заяви служител на местната полиция, цитиран от телевизия NDTV.

Пожарът е предизвикал паника сред пациентите, някои от тях са скочили от прозорците на сградата, за да спасят живота си. Общо там са се намирали 22 души на лечение. По предварителни данни причината за пожара е късо съединение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини