Черен код за COVID-19 в Пиринско! 97 нови заразени с коронавирус за денонощие

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

303 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 5 701 PCR теста, показват официалните данни, публикувани в Единния информационен портал към полунощ.

Според тях за последните 24 часа у нас са починали 9 души, а излекувани са 190. Общо 872 пациенти с коронавирус остават в болница, от които 44 са в интензивни отделения.

Най-много са новозаразените в Благоевград – 97, следвани от Варна – с 54 и Пловдив – 45. За последните 24 часа не са регистрирани нови случаи в областите Кюстендил и Перник. Ето ка са разпределени новоустановените случаи в Пиринско: 

Благоевград – 22

Белица - 5

Бабяк - 15

Банско - 1

Баня - 6

Бачево - 2

Бунцево - 1

Годлево - 3

Горно Драглище - 2

Горно Краище - 2

Гоце Делчев - 2

Дагоново - 3

Добърско - 3

Долно Осеново - 4

Кавракирово - 1

Ключ - 1

Кочан - 1

Краище - 5

Лешница - 1

Петрич - 1

Разлог - 12

Рилци - 1

Якоруда - 3

Има огнище от 60 положителни лица от шивашки цех в гр. Разлог, които са от общините Разлог и Белица. Цехът е затворен. Извършва се дезинфекция.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини