Ситуацията на границата остава усложнена, има ранен полицай след сблъсък с мигранти?

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Ситуацията на българо-гръцката граница при Кулата остава усложнена, след като стано ясно, че снощи и днес две групи мигранти от по 30 човека са преминали браздата.

По непотвърдена информация на границата се е стигнало до сблъсъци между бежанците и наши полицаи. Имало и ранен униформен служител.

В момента на границата има военни от Благоевград. Отново по неофициални информация към Кулата е командирован и целият полицейски състав от областния център. Мачът, който в момента тече в Благоевград между Пирин и Локомотив Пловдив се охранява от служители на частни охранителни фирми.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини