Оставиха в ареста обвиняем за изнасилване и блудство

Оставиха в ареста обвиняем за изнасилване и блудство

Съдът е уважил искане на Районна прокуратура – Сандански за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 27-годишния Атанас Б. Той е привлечен в качеството на обвиняем за извършени от него престъпления по чл. 152, ал. 1 и по чл. 150, ал. 1 от Наказателния кодекс.

В периода от 23 ч. на 28.05.2020 г. до около 1 ч. на 29.05.2020 г., в село в община Струмяни, обвиняемият се съвкупил и извършил блудствени действия с възрастна жена, като я принудил към това със сила. Обвиняемият сломил съпротивата й чрез нанасяне на удари с ръце по лицето на пострадалата, силно стискане на ръцете й и притискане с тялото си.

Досъдебното производство продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини