Утвърдиха новите лидери на Младежи ГЕРБ - Сапарева баня и Бобов дол

Снимки: ГЕРБ-Пресцентър
Снимки: ГЕРБ-Пресцентър

След проведени отчетно-изборни събрания и приети решения на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, са утвърдени новите ръководства на Младежи ГЕРБ в общините Бобов дол и Сапарева баня.

Новият председател на структурата в Сапарева баня е Елизабет Калдръмова, която получи и най-много гласове при номинациите. Тя е 21-годишна, изучава "Счетоводство и контрол" и се занимава професионално с фотография.

Светослава Велчева е новият стар организационен секретар на МГЕРБ - Сапарева баня. Към момента тя е студентка във Факултета по журналистика и масови комуникации  в Софийския университет.

Николай Чучуганов пък е утвърден за член на общинското ръководство на Младежите. Той е 21-годишен, трети курс студент в ЮЗУ ''Неофит Рилски", специалност "Право".

В община Бобов дол младите хора от ГЕРБ си преизбраха отново Десислава Александрова за председател. Тя е общински съветник в местния мини парламент, на 23 години е и работи като администратор в едно от училищата в Бобов дол.

За организационен секретар е утвърдена Диана Йорданова - на 26 години, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител. И за член на МГЕРБ е утвърден Александър Даскалов - на 29 години, завършил "Информационни технологии".

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини