Евродепутатът Цветелина Пенкова с нов уебсайт по случай Деня на Европа

Цветелина Пенкова, снимка: Пресцентър
Цветелина Пенкова, снимка: Пресцентър

На днешния празник Цветелина Пенкова официално оповести новия си уебсайт www.tsvetelinapenkova.eu.

Изборът на дата не е случаен. Младият евродепутат е на мнение, че обществото следва да има лесен, разбираем и консолидиран достъп до работата на членовете на Европейския парламент, за да се повиши общественото самосъзнание затова как всеки индивид има възможност да бъде част от изграждането на Европа, такава каквато я познаваме днес и още по-добра утре.

„На 9 май в България празнуваме победата на Съюзниците във Втората световна война и обединението на Европа!

Един от бащите основатели на Европейския съюз и архитектът на проекта за европейска интеграция – Робер Шуман преди 70 години казва „Обединението на Европа няма да стане отведнъж или според някакъв специален план. То ще бъде изградено чрез конкретни постижения, които първо създават чувство на солидарност“.  Вече повече от половин век тези идеи градят една мирна, обединена, солидарна и социална Европа.

Заедно, с моя екип, събрахме на едно място всички дейности, инициативи и активности, в които участваме. Създадохме едно общо пространство, където да ви информираме за актуалните кампании и предстоящите събития, и разбира се идеите и проектите, по които работим за по-доброто бъдеще на България и Европа.

Вярвам, че сайтът ще бъде полезен за всички и ще предостави по - лесен достъп до информация и контакти с нас.

В празничния ден, искам да Ви пожелая да бъдете горди от факта, че сме европейци, да помним общата ни история, да се учим от опита и винаги да пазим европейските ценности в сърцата си!“,  каза Цветелина.

Честит празник!

https://www.youtube.com/watch?v=aTAE569dHVY&feature=emb_title

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини