ЗА ДА НИ ИМА - Кампания, която ни обедини за надежда и живот!

ЗА ДА НИ ИМА - Кампания, която ни обедини за надежда и живот!

Местната кампания „ЗА ДА НИ ИМА" организирана от ТВ Дартс и всички медии в Благоевград стана пример за много градове за подобно инициатива за набиране на средства и оборудвания за болниците. От началото на март живеем във времето на заразата с Ковид-19. По информация на Национални оперативен щаб  за последните 24 часа са доказани 50 нови случая, което прави обшият им брой от началото на пандемията 1437души. 9 са активните области сред тях е и област Благоевград.

Вярваме, че тази кампания не е инвестиция само за сегашния момент, ами е инвестиция в нашето бъдеще и в нашите деца. Това което ще съградим днес материално и морално, ще остане не само под формата на животоспасяващи апарати, но и добър пример за единно общество.

Инициативата цели да закупи 10 броя респираторни апарати за МБАЛ Благоевград, която вече няколко пъти сме споменали, че приема по-тежките случаи от цялата област. Областната болница е важна за целия благоевградски регион.

Освен средства за респираторите можем да бъдем полезни и като дарим различни консумативи и медикаменти нужни в борбата с Ковид-19.

Повече информация за нуждите на болницата ще намерите на нашия сайт www.zadaniima.com.

Подкрепете  кампанията в платформата на Хелп Карма- кампанията ЗА ДА НИ ИМА!

Инвестираме в нашето бъдеще- ЗА ДА НИ ИМА!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини