Музей на водата в Благоевград с арт предизвикателство към децата

Музей на водата в Благоевград с арт предизвикателство към децата

Музеят на водата в Благоевград отправя арт предизвикателство към всички деца от предучилищна и училищна възраст. От 7 до 30 април, те могат да изпратят снимка на авторска рисунка на e-mail: art_vik@vikblg.com, както и чрез съобщение в страницата https://www.facebook.com/MuzeiNaVodata, а темата е „Водата и земята“. Участниците трябва да посочат от кой град са, име и фамилия, години, телефон за връзка.

Инициативата има конкурсен характер, като в нея могат да се включат деца от цяла Благоевградска област. Целта е вниманието на малчуганите да бъде насочено към водата, която има съществена роля за поддържане на живота на земята.

С реализиране на конкурсната инициатива, екипът на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград се стреми да ангажира децата с интересна задача в условия на извънредно положение.

Творбите ще бъдат разгледани от жури онлайн. Ще бъдат излъчени и трима победители. Предвидените награди са:

I 3D пъзел - глобус

II Пъзел на тема вода

III Енциклопедия за водата

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини