Добра новина! В зоокъта в Сандански се роди второ муфлонче

Снимка: Vox64.com
Снимка: Vox64.com

На фона на всички лоши новини свързани с коронавирус, в зоокъта в Сандански се роди второ бебе за тази година. Рано тази сутрин се роди второ муфлонче, което ще радва малки и големи, съобщава Vox64.com. 

Обитателите в най-посещаваното място в град Сандански вече са 15 на брой: три кенгура, седем муфлона и пет елена, от които два са порода “Сика”.

В момента алеята над зоокъта е затворена за посетители, но любимите животни могат да бъдат видяни и отстрани. До края на април се очаква да се родят две еленчета, като едното трябва да бъде от порода “Сика”.

През миналата година в зоокъта се родиха две муфлончета и едно еленче, като първото муфлонче се роди на Гергьовден.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини