Банскалията Тодор Малчов спечели нови два медала в ски бягането

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Ски бегачът от Банско - Тодор Малчов, не спира да радва родните любители на белите спортове с отличната си спортна форма този сезон. Той спечели нови два бронзови медала на състезанията от календара на FIS, които се проведоха в Сърбия. В надпреварата взеха участие отбори от Унгария, Аржентина, Босна и Херцeговина, Гърция, Сърбия, Румъния, България и други държави.

Тодор Малчов отново се представи силно. Той се окичи с бронз и в двата старта в дисциплината 10 км класически стил. Това е поредният успех за състезателя на Ски клуб "Банско” в беговите дисциплини в състезания от такъв висок ранг.

Само преди дни Малчов спечели бронз и в състезанията за Балканската купа. Те се проведоха през изминалия уикенд в курорта Златигор в Сърбия. В дисциплината 10 км свободен стил банскалията се нареди след представителите на Литва и Армения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини