БСП-Сандански тръгна към обединение и стягане на редиците

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

БСП в Сандански поема курс на обединение и слага край на разединението и конфронтацията. За това си дадоха дума партийните активисти, които вчера направиха отчет на провелите се местни избори в курортната община.

Социалистите признаха, че общинската организация е влязла в предизборната надпревара силно разединена. Това се случи, след като цялото ръководство отказа да подкрепи номинацията на Младен Тимчев за кандидат-кмет на община Сандански. Председателката Снежана Стоянова пък пристана на РЗС на Яне Янев и се включи в листата на тази партия. На 28 септември на заседание на Общинския съвет на БСП бе прекратено нейното членство. Временно в момента изпълнява длъжността председател на БСП Димитрина Попова. На 7 март догодина социалистите ще изберат свои лидер на общинска конференция. Добрата новина е, че има доста заявления на нови членове, които искат да са част от левицата. "Партията ни се прочисти и сега е време да гоним още по-големи успехи", коментират социалисти

Общинският съвет на БСП-Сандански определи резултатите от изборите като добри, но недостатъчно, въпреки че се отчита увеличаване на броя на съветниците, а резултатът за кмет е почти три пъти по-висок от този през 2015 година. „От всички нас зависи да постигнем обединение, за да върви БСП-Сандански напред  и да постигаме по-добри резултати", заяви Младен Тимчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини