Ученици от Долно Осново събират капачки с кауза за болно дете

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Учениците от шести клас, заедно с учители и възпитаници на Обединено училище "Св. Паисий Хилендарски" в симитлийското село Долно Осеново, се включиха в дарителската кампания в подкрепа на Лия от село Полето. За два дни децата от учебното заведение събраха много капачки, които се събират в сградата на община Симитли. Кампанаията ще продължи, а ученици, учители и родители от село Долно Осеново ще продължат да подкрепят кампанията по набиране на средства за лечението на момиченцето.

Лъчезарната Лия е от симитлийското село Полето, тя е на 5 години е с диагноза „Детска церебрална парализа – квадрипареза”. Благодарение на сумата, събрана от жители на общината, премина успешно първият курс на лечение в болница „Нагнхай“-Китай.
Необходим е следващ четиримесечен курс, който ще струва 30 000 лв.. Сумата е непосилна за семейството, което мечтае да я види как стъпва смело на своите крачета.

БАНКОВА СМЕТКА В ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА:

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В ПОЛЗА НА ЛИЯНА СПАСОВА АНГЕЛОВА

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини