Юлиян Гошев за шпионския скандал: Властта покафенява!

Юлиян Гошев
Юлиян Гошев

Възмутителни са действията на прокуратурата, властта у нас покафенява, придобива все по-отчетливо кафяви нюанси. Така коментира шпионския скандал бизнесменът и социалист Юлиян Гошев, който е зам.-председател на Национално движение „Русофили”.Той бе категоричен, че обвиненията в шпионаж към председателя на движението – Николай Малинов, са безпочвени и смешни.

„Очакваме да пуснат от ареста Николай Малинов. Нищо чудно целта на тази измислена атака да е провалът на националния събор на русофилите на язовир „Копринка” тази събота, 14 септември. В момента няма кой да разписва документите за събора, на който идват всяка година 15 000-20 000 души, които обичат Русия”, обясни благоевградският социалист.

За това мащабно събитие помагат финансово и много спонсори, сред които е и Министерството на земеделието, храните и горите. „Това означава ли, че и МЗХГ е заподозряно в шпионаж?”, риторично попита Юлиян Гошев.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини