На Кулата спипаха 168 бутилки уиски и джин, скрити в тайник на кола

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

168 бутилки алкохол задържаха митническите служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ при проверка на лек автомобил в района на ГКПП Кулата.

Колата, с българска регистрация, управлявана от български гражданин, пътувала на 20.06.2019 г. в посока изход от България. Бутилките, облепени с български акцизен бандерол, били укрити в специално пригоден тайник на мястото, където се прибира гюрука на кабриолета. Общото количество на задържания алкохол е 117.60 литра уиски и джин. По случая е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини