Женски хор от Израел с концерт в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Съвместен българско-израелски проект в областта на хорово-изпълнителското изкуство, с участието на израелски женски хор „Наама“, ще зарадва жители и гости на Сандански. Художествен ръководител на хора е Пнина Инбар, на сцената ще е и Дамски камерен хор „Лира“-Благоевград, с художествен ръководител доц. Галина Попова.

Инбар и Попова ще са диригенти на концерта, акомпаниментът на пианото ще е от Светлана Кардиако и Ивета Гюрнева, а соло цигулка – Стефан Самарджиев. Музикалното събитие ще е на 12 юни от 18,00 часа в Дома на културата в курортния град.

Концертната програма включва произведения на френски, израелски и български композитори - Жорж Бизе, Камий Сен-Санс, Рада Славинска, Добри Христов, Филип Кутев, Нахум Нарди, Раби Елазар Азкари, Гершон Пренски, Александер Аргов и други.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини