Ученици в Банско с открит урок в Деня на Европа

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Петите класове на Средно училище „Неофит Рилски” в Банско изнесоха открит урок, посветен на Деня на Европа. Учениците представиха  и презентация за основаването на Европейския съюз и основните общи теми, по които работят държавите членки.

Урокът „Деца сме на Европа” започна с химна на Стария континент - „Ода на радостта”, изпълнен от преподавателката по пиано Марина Иванова и от децата Александра Калчева, Ивона и Ивана Малчови и Никола Загорчина. После те показаха, че българската музика заема своето заслужено място в европейската култура. Тя е тази магия, която очарова хората от цял свят.

Проявата, посветена на Европа, завърши с посланието, което отправи директорът на СУ „Неофит Рилски” – Елеонора Барякова: „Нека бъдем горди и достойни българи и европейци!”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини