Министър Вълчев ще изнесе лекция пред студенти в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Министърът на образованието и науката - Красимир Вълчев, ще изнесе публична лекция на тема „Образованието като публично благо. Финансиране на системата на образованието в България“ в Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград. Посещението му в ЮЗУ е по покана на ректора на университета - проф. д-р Борислав Юруков. Събитието ще е утре /9 май/ от 14,00 часа в зала 114 на Учебен корпус №1.

Лекцията е част от традиционно провежданите публични лекции и гостувания, организирани от Стопанския факултет, на утвърдени общественици и експерти от сферата на финансите, публичните политики и икономиката.

Министър Красимир Вълчев разполага с дългогодишен опит в сферата на управлението на публичните финанси и реализацията на конкретни политики в тази насока на равнище отделните министерства в Република България.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини