Борса в Разлог даде шанс за работа на безработни

Борса в Разлог даде шанс за работа на безработни

Трудова борса, целяща повишаване на заетостта в различни области, се проведе днес в Разлог. В събитието, организирано от  Бюрото по труда в града, взеха участие 10 работодатели, които обявиха 82 работни места в сферата на туризма, строителството, дървопреработването и шивашките услуги. Те проведоха лични срещи с търсещите работа лица, които проявяват интерес към техните предложения и имаха възможността да представят дейността и възможностите си за разкриване на нови работни места.

На събитието присъства и кметът на община Разлог - инж. Красимир Герчев, както и Станислава Поповска - директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта“-Благоевград. Директорът на Бюрото в Разлог – Марияна Тренчева, представи работодателите и запозна присъстващите безработни лица с възможностите за подобряване на тяхната конкурентноспособност чрез включване в курсове за професионална квалификация.

Кметът Красимир Герчев благодари на организаторите на борсата и на фирмите, които участват и определи инициативата за изключително полезна за търсещите работа. Той акцентира върху важността на коректните взаимоотношения между работодателите и служителите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини