Представят книгата „Дебили-недраги” в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Книгата „Дебили-недраги” със спирка в град Гоце Делчев. Организатори на представянето на творбата са община Гоце Делчев и Издателство „Модерно изкуство“. Автор на „Дебили – недраги“ е Георги Кушвалиев. Той е първият  носител на наградата за епиграми „Крилатият козел“ в памет на големия български поет Радой Ралин.

На представянето ще бъде открита и изложба с карикатури от Йовчо Савов - художник на книгата, а музиката по време на събитието ще бъде изпълнена от Николай Урумов. Представянето на книгата ще се състои на 5 април от 18:00 часа в Общински исторически музей-Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини