Бюрото по труда в Разлог обучава безработни за готвачи и бармани

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Курс за придобиване на професионална квалификация предлага Дирекция „Бюро по труда” в град Разлог на безработни лица от региона.  Хора от общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда, които нямат работа, имат шанс за трудова реализация. Те могат да преминат обучение по следните три специалности – „Готвач”, „Барман-сервитьор” и „Камериер”.

Това ще им осигури възможност за работа след успешното приключване на обучението. По време на курса всеки безработен ще получава по 8 лева за всеки присъствен учебен ден, учебни материали и пособия.

След обучението те ще се сдобият със свидетелство за придобита степен на професионална квалификация или удостоверение за професионално обучение по част от професия, както и документ за правоспособност

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини