Мамалев, Воденичаров и Токмакчиев разсмиват Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Трио звездни актьори - Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Tокмакчиев, пристигат в Благоевград, за да представят спектакъла  „Майсторите на комедията“. Постановката ще се играе на сцената в зала „Пейо Яворов“ на 19 февруари от 19.00 часа. Сигурно е едно – зрителите ги очаква представление, изпълнено с музика, смях и забава.

Титаните на смеха ще преведат публиката през абсурдните новини в България, Европа и света, редувайки любими на публиката скечове и емблематични образи от телевизията и театъра с песни на "Ку-Ку", "Каналето" и "НЛО". Шоуто гарантира 2 часа смях през сълзи! Билети може да се закупят от касите пред зала „Пейо Яворов“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини