Кастрират бездомни кучета и котки в Сандански

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Втора кампания за кастрация на бездомни кучета и котки в град Сандански ще се проведе от 12 до 16 февруари. Тя се осъществява с подкрепата на неправителствената организация „Herz für viele Pfoten Tierschutz”-Германия и Любка Митова, със съдействието на община Сандански.

Кастрациите ще се извършват от висококвалифициран специалист - ветеринарен лекар, който практикува в Германия. „Ако се грижите за бездомни животни или сте осиновили такива, можете да се свържете с нас и да запишете час за кастрацията им. Кампанията е отворена за хора в силно затруднено положение и за възрастни хора, които биха искали да направят добро за своите осиновени любимци”, призовават организаторите.

Основната цел на акцията е предотвратяване на нежелана бременност и последващо изоставяне на кученца и котенца на улицата. Кампанията се финансира изцяло от дарения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини