На тъмно е и най-новото село в Пиринско

Снимка: НП
Снимка: НП "Пирин", архив

Най-новото село в Пиринския край - Попови ливади, за пореден ден е без електричество. Причината е голяма авария по електропреносната мрежа високо в Пирин планина. Екипите на ЧЕЗ не спират да работят, но днес преди обяд в курортната местност, която стана село през 2015 година, все още нямаше ток.

„Проблемът е, че мястото на аварията е труднодостъпно. В планината има метър и половина снежна покривка. Информацията ми от ЧЕЗ е, че се очаква пристигането на специализирана техника, която да осигури достъп на техниците до мястото на повредата. От тежестта на падналия сняг са скъсани много жици и са паднали два стълба”, коментира кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов. Той увери, че няма бедстващи хора и откъснати селища заради обилния снеговалеж отпреди няколко дни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини