Кметът на Белица на бойна нога, овладяха бедствената ситуация в общината

Кметът на Белица на бойна нога, овладяха бедствената ситуация в общината

Кметът на Белица - Радослав Ревански, свика Кризисния щаб заради падналите обилни снеговалежи в общината.

"Бедствената ситуация е овладяна. Предприемаме мерки, за да не допуснем бедстващи хора", увери градоначалникът. И в този момент кметът Ревански и цялото доброволно формирование "Гражданска защита" почистват и отстраняват нередности с необходимата техника.

Кризисният щаб е получил и доста сигнали от граждани. Един от тях е, че снощи от силната буря високите дървета намиращи се в непосредствена близост до читалището в Белица, така се извивали, че застрашавали сградата. Сформираната Група за бързо реагиране, ръководена от Радослав Ревански, успя да защити сградата и стопаните.

До късно вечерта снощи групата сериозно подпомогна и ЧЕЗ за осигуряване на достъп до местата на авариралите стълбове и трафопостове в общината. 

Днес кметът е посетил и ромския квартал и е рпредупредил местните жители, че ако продължават да хвърлят безразборно отпадъците, които допълнително затрудняват почистването на снега, ще наложи санкции по Наредбата за поддържане и опазване на околната среда. Ревански подчерта, че ще бъде безкомпромисен към хората, които създават нерегламентирани сметища в цялата община.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини