МД "Вардар" номинира Красимир Каракачанов за пореден лидерски мандат на ВМРО, предлага Атанас Стоянов за негов заместник

Красимир Каракачанов, снимка: Клуб Z
Красимир Каракачанов, снимка: Клуб Z

Най-старото дружество на ВМРО в страната - МД „Вардар”от Благоевград на свое заседание предложи Красимир Каракачанов като своя кандидатура за председател на ВМРО-БНД на предстоящия конгрес на организацията на 17 април в София.

На същото събрание патриотите от ВМРО гласуваха единодушно народния представител от Благоевградска област Атанас Стоянов да бъде предложен за заместник-председател на ВМРО-БНД. Това според хората ще бъде най-естественото – един от четиримата заместник-председатели да бъде от Пиринска Македония. 

Благоевградската общественичка Цоня Кръстева, която е икономист по образование, бе предложена за кандидат за член на Контролната комисия. Станимир Радулов и общинският съветник от Благоевград Георги Васев са кандидатурите на МД ”Вардар” за Националния организационен съвет на ВМРО-БНД.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини