Васил Драганов и младежи от Сандански играят заедно в комедийно шоу

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Комедийното шоу „Тройка с гарнитура” ще се играе на 12 декември 19:00 ч. в Дома на културата в град Сандански. Спектакълът се огранизира от Сдружение „Ключ към щастие“ и Общински младежки театър, с подкрепата на общината. Водещ ще бъде популярният актьор от сериала „Столичани в повече“ – Васил Драганов.

На сцената своя талант ще разкрият Стефка Филипова, Веска Танурска, Иван Павлов, Денислав Николов, Георги Грозданов, Стилиян Велков, Мария Каменарова, Никол Туджарова, Луиза Ашминова, Виктория Канева, Силвия Кацарска, Жулиета Христова, Мария Стойчева, Светлана Стоилкова, както и танцьорите от Балетна формация „Жасмин“. Билети могат да бъдат закупени на касата пред Дома на културата, пропуските са на цена от 7 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини