На 7 декември Белица засиява празнично

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица

Светлините на Коледно-новогодишната елха ще грейнат в центъра на Белица на 7 декември /петък/ от 17:15 ч. 15-метровото коледно дърво ще бъде запалено лично от кмета на община Белица Радослав Ревански, съпроводено с празнична заря. Пространството около елхата ще бъде огласено от музика и танци.

Градоначалникът кани цялата местна общност да присъства на събитието.„Желанието ми е в дните преди Коледа и Нова година всички заедно да съумеем да се заредим с позитивни емоции, с обич и вяра за щастлива и успешна новата 2019 година. Да се докоснем до Коледно-новогодишното настроение и всеки един от нас да поднесе по едно малко чудо, което да ни зареди с усмивка и доброта”, сподели Радослав Ревански.

След запалване на елхата кметът Радослав Ревнски кани всички присъстващи на чаша червено вино и топла баница.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини