Пак се движат влакове през Кресненското дефиле

Снимка: bTV
Снимка: bTV

Снощи в 19.15 часа бе възстановено движението на влаковете през Кресненското дефиле. Най-напред по трасето мина бързият влак от София за Кулата, съобщиха от Национална компания „Железопътна инфраструктура”.  

Извършени са възстановителни мероприятия по железния път - смяна на релси, траверси и баластиране, той е укрепен с тежка пътна механизация. Огромна скална маса, тежаща над 50 тона, падна в понеделник вечерта и доведе до дерайлирането на влак, който пътувал към Благоевград. Това стана в междугарието Черниче - Пейо Яворов. При инцидента бяха ранени девет души, трима бяха по-сериозно пострадали и останаха няколко дни на лечение в благоевградската болница.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини