"Марек 2007" е шампион в Детски футболен турнир в Сапарева баня

Снимки: Община Сапарева баня
Снимки: Община Сапарева баня

За втора поредна година Сапарева баня е домакин на детски футболен турнир, провеждащ се в рамките на традиционните Общински празници. Футболният шампионат за деца е под патронажа на кмета на общината Калин Гелев. В миналото издание на турнира участие взеха само отбори от Сапарева баня и Дупница, а тази година се включиха и два отбора от Перник. Организаторите коментираха, че идеята е детското футболно дерби да се разраства с всяка година изминала година и да става все по-оспорвано и атрактивно.

Градоначалникът Калин Гелев и неговият заместник Славчо Коларски изгледаха целия турнир, който се игра на стадиона в Сапарева баня. Гости бяха народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска, областният управител Виктор Янев и зам. областният Матей Попниколов.

Футболистите на "Марек 2007" от Дупница спечелиха турнира в Сапарева баня тази година. С тях бе и треньорът им Цветан Видински. Купата на шампиона им връчи лично кметът Калин Гелев, който поздрави младите спортни надежди за отличното представяне и спортсменска игра, която са показали.

На второ място в турнира остана отборът на "Миньор Перник 2008" с треньор Иво Славчев. За отличното представяне в първенството, в което се явяват за първи път, ги поздрави народният представител Радослава Чеканска. Тя им връчи и купата за второ място.

Въпреки силната подкрепа от публиката, домакините от Сапарева баня, с треньор Костадин Джоргов, останаха трети. Те бяха наградени от областния управител на област Кюстендил Виктор Янев. На четвърто място се класира вторият отбор на "Миньор" от Перник.

Тимовете, участвали в турнира, получиха като подарък футболни топки от Община Сапарева баня, а за всички деца имаше осигурени различни лакомства от спонсори.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини