Зам.-министър и кмет на концерт за 80 години гимназия в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

С грандиозен концерт Професионалната гимназия „Яне Сандански“ в град сандански отбеляза своята 80-годишнина. Тържеството се проведе в Дома на културата, а сред гостите бяха зам.-министърът на икономиката – Александър Манолев, и кметът на общината – Кирил Котев.

През прага на учебното заведение през годините са минали хиляди ученици, станали след това успели лекари, политици, IT специалисти, университетски преподаватели, адвокати...

Кметът Кирил Котев уважи събитието и поздрави директора Снежана Николова и всички бивши, настоящи и бъдещи ученици, преподаватели и колектив.

Зам.-кметът Зорица Органджиева поднесе плакет на директора.  – Снежана Николова, за юбилея на „нейното“ училище, както самата тя го нарече и споде

„Много са достойнствата на това училище и за редица успехи на национално и регионално ниво, трябва да поздравим неговите учители и ученици. Пожелавам на учениците да постигат целите си и да изберат да се реализират в България, а на училището – да посрещне вековния си юбилей с още повече разкрити паралелки и нови успехи“, с тези думи зам.-министърът на икономиката – Александър Манолев поздрави всички, свързани с гизназията. Празничната програма продължи с участието на Рок групата на ПГ „Яне Сандански“, ученици от гимназията и танцови формации от Народно читалище „Отец Паисий 1919“ в Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини