Банско домакин на Международен конкурс Little Miss & Mister Galaxy

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

За поредна година Банско е домакин и съорганизатор на престижния международен детски конкурс Little Miss & Mister Galaxy 2018, който се провежда между 11 и 17 март в курорта.

Младите претенденти за титлата на конкурса се срещнаха със заместник-кмета на община Банско, Ивайло Ръхов, за да поднесат своите почитания към домакините. Невръстните модели поднесоха малки подаръци, символизиращи държавата, която представляват. От своя страна Ивайло Ръхов ги поздрави за участието им в конкурса, пожела им да създават приятелства и добри спомени от Банско, и на свой ред им подари сувенири от града.

Кандидатите да се окичат с лентата на Little Miss & Mister Galaxy 2018 са 30 деца на възраст между 4 и 15 години, като сред тях има представители на Южна Африка, Русия, Естония, България и много други.

В рамките на конкурсната програма премина „Талант шоу”, с което бяха селектирани 10-те финалисти, които тази вечер ще се състезават за челната тройка.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини