Община Банско участва в кампанията „Великден за всеки”

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско се присъединява към третото издание на Националната кампания „Великден за всеки", която се организира под патронажа на омбудсмана на България.

По време на кампанията „Великден за всеки" — ,,Дари празник на баба и дядо", ще се събират средства или хранителни продукти, които със съдействието на социален патронаж-Банско и доброволци ще бъдат раздадени в седмицата преди Великден на възрастните хора. Парите ще се обърнат във ваучери за храна, всеки от които на стойност по 20 лева. С тях притежателите им ще могат да пазаруват в магазините, които са част от веригите „BILLA", „LIDL", „KAUFLAND", както и други, които допълнително ще бъдат обявени на сайта на омбудсмана.

Ваучерите ще бъдат раздадени по предварително уточнени поименни списъци, предоставени от НОИ. С тях ще бъдат подпомогнати онези пенсионери, които няма да получат великденски надбавка. Кампанията „Великден за всеки" — ,,Дари празник на баба и дядо" набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст (БЧК).

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини