Община Банско заделя над 237 000 лв. за укрепване на река Глазне

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Общинският съвет в Банско одобри дофинансирането на дейностите по укрепването на река Глазне в рамките на града, което да ограничи опасността от наводнения.

Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет отпусна 554 626 лева за този обект. С тези пари ще се финансира „Изграждане на подпорни стени по двата бряга и укрепване на дъното на р. Глазне през гр. Банско".

Предвиденият за изграждане обект се намира в югозападната част на града, в регулационните граници. Прогнозната сума за реализиране на дейностите е 792 322,80 лв. Разликата от 237 696,80 лв. ще е за сметка на бюджета на община Банско за 2018 година, решиха общинските съветници. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини