Слави започна политическия си проект, набира хора

Слави започна политическия си проект, набира хора

Слави Трифонов започна да набира хора за политическия си проект.

Това стана с отворено писмо до медиите, в което той призовава тези, които искат да участват в „една безпрецедентна промяна” и да направят „България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни”, да му пишат на електронната поща - slavi@referendumbg.com. Шоуменът отново заявява стремежа си да смени политическата класа в страната с нови хора.

Кандидатите трябва да са българи, но може да не живеят в България. Основните изисквания към тях са, да са образовани и добри професионалисти в своите области. Също така те трябва да са независими и да желаят да променят страната.

Слави Трифонов задава на кандидатите за неговия политически проект следните въпроси:

Вълнува ли ви това, което се случва в България?

Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди?

Харесва ли ви това, което виждате в българските политици?

Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден?

И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

„През всичките тези години задавах въпроса „Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: „Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени”, споделя Слави Трифонов.

„А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор”, допълва водещият на шоуто на Слави.

„В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”. Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава”, завършва посланието си Слави Трифонов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини