С международен турнир отбелязват 25 години на шахматен клуб Виктори

С международен турнир отбелязват 25 години на шахматен клуб Виктори
Над 50 шахматисти от различни възрасти мерят сили и показват своите умения в турнир по повод 25 години от основаването на шах клуб „Виктори“ в Благоевград. Надпреварата е международна, като в нея участват състезатели от България, Гърция и РС Македония.
 
Първият шахматен ход бе направен от кмета на Благоевград Методи Байкушев, с което бе дадено и начало на турнира. Той благодари на председателя на шах клуб „Виктори“ Марин Атанасов за всеотдайния труд през всичките 25 години от създаването на клуба и в знак на признателност му връчи плакет.
 
Шахматният турнир се провежда в зала №5 на Община Благоевград, където състезателите ще мерят сили в рамките на 3 дни. Награждаването на победителите е предвидено за неделя (21 юни).
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини