Забавно лято за деца и младежи в община Белица

Снимка: Община Белица, архив
Снимка: Община Белица, архив
Инициативата "Забавно лято" радва деца и младежи през целия месец юли. Заниманията ще са във времето от 10:00 до 12:00 часа и са за деца от 3 до 18 години. Те се организират от Социални услуги - Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ организират „Забавно лято“ 2024 за деца от 3 до 18 годишна възраст.
 
Участниците в инициативата ще създадат нови приятелства, ще участват в много нови игри от детството на мама, спортно-развлекателни игри, арт занимания, народни танци от различните фолклорни области на България, ще участват в организирани разходки до природни и исторически забележителности, ще пеят на караоке „Микрофонът е ваш“, ще се потопят в света на любимите си приказки.
 
Всеки желаещ да се включи в „Забавно лято" може да се запише в сградата на Социални услуги – Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“.
 
Очакват ги много награди и незабравими преживявания през лятната ваканция.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини