Кандидат-депутати на ИТН в Сандански: Имаме план за борба с демографската криза, искаме медицинска грижа във всяко село

Кандидат-депутати на ИТН в Сандански: Имаме план за борба с демографската криза, искаме медицинска грижа във всяко село

Кандидат-депутати и симпатизанти на ПП „Има такъв народ“ проведоха срещи с десетки жители и гости на град Сандански днес. Те разкриха детайли от своята програма, която ще отстояват в следващия парламент, ако получат доверието на избирателите.

Младите и енергични активисти обиколиха не само центъра, но се разходиха и в парк „Свети Врач“, за да се видят с повече хора. Защото основният акцент на предизборната им кампания е очи в очи с гражданите, за да чуят от първо лице всичко, което ги вълнува и притеснява.

„Задачата на ИТН е да върне здравия разум и в политиката, и в живота. Ще предложим Национален план за ограничаване и решаване на демографската криза. В община Сандански има над 50 населени места, в някои от тях жителите драстично са намелели в последните десетилетия. Ще изготвим политики за грижа към младите семейства. Ще търсим финансиране на детски заведения и училища в малките населени места. Ще променим финансирането на принципа „парите следват ученика“, заяви депутатът Станислав Богдански, който е втори в листата на ИТН в 1-ви МИР-Благоевград, първи е председателят на парламентарната група и зам.-председател на партията Тошко Йорданов.

Той уточни, че партията ще отстоява запазването на данъчната политика, включително плоския данък от 10 процента. Това ще донесе предвидимост и сигурност и за местния бизнес и хората, и за чуждите инвеститори.

ИТН ще внесе отново законопроекта за здравето, с който ще се осигури медицинска грижа за хората във всяка точка на страната, а това е особено важно за общини като Сандански с толкова много села, подчерта Богдански.

Той и останалите от отбора на партията в Пиринско са категорични в успеха си на 9 юни, защото имат силни кандидат-депутати и водят позитивна кампания близо до хората.

Затова нека избирателите ни подкрепят с бюлетина №1, призовават от ИТН.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

                                       ИТН-Сандански-24 (1)

                                      

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини