Служебният кабинет полага клетва днес в НС

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Кабинетът „Главчев” ще положи клетва днес в 09:00 часа на извънредно заседание в Народното събрание.

Бъдещият премиер Димитър Главчев запази четирима от редовните министри в състава на служебния кабинет, сред тяхе и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, което предизвика неодобрението на ПП-ДБ. Очакваше се до края на вчерашния ден бъдещият служебен премиер да уведоми президента за финалния списък с министри.

Засега няма информация за промени в състава му, обявен преди дни. Така от групата на „Продължаваме промяната - Демократична България” остават критични по отношение на вътрешния министър. Те настояват президента Румен Радев да не подписва указа, ако в него остане Калин Стоянов като вътрешен министър. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини