Кирил Десподов: Хората не приемат насериозно националния отбор, присмиват му се

Кирил Десподов, източник: Туитър на ПАОК
Кирил Десподов, източник: Туитър на ПАОК

Адаптацията на Кирил Десподов в гръцкия ПАОК върви чудесно, призна самият той в специално интервю за предаването "Арена спорт" по БНТ 1.

"Чувствам се отлично, започнах да навлизам добре в обстановката на отбора. Всеки един играч има нужда да се адаптира, нормално е, така беше и като бях в Австрия, и в Италия.

Винаги се иска някакво време, някакви месеци да навлезеш в обстановката на отбора - нови футболисти, нов треньор, нови виждания, но мисля, че добре се включвам и добре се случват нещата при мен", заяви Десподов.

Един от факторите, които помагат на нападателя за плавната адаптация, са привържениците, чиято подкрепа към тима се усеща непрестанно, разказва нападателят.

"Мога да ги сравня единствено с феновете на ЦСКА, но тук е много по-голяма фенска маса. Когато се играе мач от гръцкото първенство, спокойно идват по 20 хиляди на мач, няма значение с кого играем. А когато има дерби, има по 30 хиляди, стадионът е пълен.

Обстановката е доста по-емоционална, а феновете създават доста хубава атмосфера", сподели футболистът, цитиран от 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини